Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

+1

2010.06.03. 15:10 | kolompar.sara | 5 komment

 

 noibunozes.blog.hu

Kíváncsian várom a fejleményeket!

:-)

Ping Pong!

2010.06.01. 14:42 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 Hja...s Amúgy....

5

Címkék: férfi vagyok ki leleplezés

Leleplezés!

2010.06.01. 14:22 | kolompar.sara | 3 komment

 Hááát - bár a kommentek nem ezt igazolják - néhányan (így utólag!!) azt állítják, hogy mi a fenét rágok itt szájba (ezt férfiasan súlyos b+-ek keretében teszik), hiszen ők mindezt már régen tudják, kétségük sem volt céljaim (ha vannak ilyenek egyáltalán- ezt már én fűzöm hozzá) felől.

Én mégis leleplezem magam.

A nagy forradalmi fordulat, ami nemrégiben elérte országunkat, vett rá arra, hogy olyan site-okra is eltévedjek, akiknek készítői részt vettek ebben a mostani nagy forradalmi fordulatban, hogy megtudjam, mi vár ránk!

Nem kerültem én addig sem az ilyesmit, csak nem ütköztem bele, a politika meg végképp távol áll tőlem, én csak az arroganciát vetem meg!

S rátévedve ezen oldalakra, az oldalamat fogtam a röhögéstől, hogyan lehet ennyi ember a  világon, akik a hibát, az okokat nem magukban keresik, hanem mindig valakikben, egy etnikumban, egy vallási csoportban, egy pártban, egy mozgalomban, felruházva ezt a bűnbak-csoportot mindenféle féligazságokkal, vagy teljes igazságokkal, vagy vélt igazságokkal, bele se gondolva ezzel szemben a kérdésbe: ki vagyok én, aki itt utálkozom, gyűlölködöm? Rendes ember? 

S közben szép lassan (vagyis talán elég gyorsan) megfogalmazódott bennem, hogy mindezek a féligazságok ráhúzhatóak csomó mindenre: a férfiakra pl. Sőt rájuk több csoportra (cigányokra, zsidókra stb.) alkalmazott sztereotípia is kivállóan illik. Belekötni se nagyon lehet. Ha általánosítunk, sztereotipizálunk! Erről szólt a felvezetőm két egymástól jól elkülönülő része.

Egyes posztjaimban elég volt csak egy-egy szót átírnom, vagy bűnbakcsoportot egyszerűen "férfi"-vá átneveznem, máris megállta a helyét ebben a blogban is.

S a felháborodott kommentelők sem cáfolták a felsorakoztatott igazságokat, csak mentették magukat a genetika, a hormonok, a társadalmi elvárások, a neveltetés, az adottságok, a készségek mentén, ahogy teszik ezt azok, aki a más bűnbak-csoportokat mentegetik.

Esetleg visszavádaskodtak, hogy a nők tehetnek minderről, ahogy teszik ezt azok pl., akik a többségi társadalmat okolják a kisebbségek devianciájáért!

Esetleg szimplán a blogíróban keresték az abberrációt, ahogyan én is gyakran paranoid-kisebbrendűségi komplexusos-felműveltséggel gyanusítottam a hasonló blogok/site-ok szerzőit.

Pedig nekem se volt igazam, s az egyéb blogok szerzőinek sincs, vagyis csak annyira, amennyire a férfibűnözés blognak. Ugyanannyi a létjogosultságuk!!!:-)

DE! megjegyzendő: jópár dologgal egyetértek, amit itt leírtam, főleg, amit én írtam, de nem szeretem kevésbé a férfiakat, mint a nőket, szebben mondva, nem nem-, hanem személyiségfüggő, kit kedvelek:-).

A közélethez, politikához nem értek jobban, mint amennyire saját kis személyes létemet érinti, de vallom:

Leben, und leben lassen!

Címkék: leleplezés férfibűnözés szájbarágás

végső szájbarágás!

2010.05.31. 14:19 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 Na megkockáztatok egy utolsó szájbarágós posztot, hatha meg tudom őrizni az emberiség  gondolkodó képességébe vetett hitem! Aztán holnap színt vallok! Ígérem.

Most csak röviden:

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt van valami! (sz.cs. ezek szerint a nagy "példaképem", feljelenthetne plagizálásért:-))

És itt is!!

Hajrá!

Címkék: plágium leleplezés férfibűnözés szájbarágás

szájbarágás 3.

2010.05.28. 14:14 | kolompar.sara | 4 komment

 Na jó! Látom, nehéz ügy ez a gondolkodás, de hátha...remény hal meg utoljára (remélem, nem jelenti ez a világvégét.) Akkor próbálkozom újra egy kis szájbarágással.

 

 Olvasgassatok egy kicsiket itt es talán még itt is (bár nagyon rosszul érzem magam, mert mintha népszerűsíteném a paranoid elmebetegségeket ezekkel az írásokkal - ezért nem is rakom be a többit, ami még segítene - , de hátha végre leesik a vashatos!), s bízom benne, hogy az okosabbja röhögőgörcsöt kap!

Aztán térjen vissza legelső posztomhoz , s buktasson le/ítéljen el plagizálás vétségével:-)

 

Címkék: gondolkodás intelligencia leleplezés férfibűnözés

puzzle-darab!

2010.05.27. 14:26 | kolompar.sara | 6 komment

A tervezettel ellentétben, mivel még mindig bízom olvasóim humorérzékében, logikájában, intelligenciájában, ma egy játékra invitálok mindenkit, mellyel egy kis betekintést nyerhetnek kulisszatitkaimba!

Keressétek meg az alábbi poszt eredetijét! A jó megfejtőknek elárulom a választ az alábbi kérdésre!:-)

Gyakran ismételt kérdésekre adnék ma összefoglaló választ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elõljáróban  (az olvasáshoz háttérzenének ajánlom)hangsúlyoznom kell, hogy válaszaim nem a férfiak  egészérõl, hanem “csak” nagy többségérõl szól. Nem általánosítok; elismerem, hogy a férfiak 1-5%-a beilleszkedett, és tisztességes. NEM róluk szól a következõ kisokos, hanem a fennmaradó 95-99%-ról.

Kérdés: A férfiak genetikailag kódoltan bûnöznek, vagy „csak“ a szocializációjuk  miatt?

Válasz: Egyértelmûen ez utóbbi – a férfikultúra  egyértelmûen az uralkodó, agresszívitást elfogadó létre, a nők kihasználására, ugyanakkor totális lenézésére épül. A férfiakat egyetemlegesen (nem csak nálunk, hanem minden egyes országban – a gazdag Finnországban is!) arra  nevelik, hogy az agresszió, az uralkodás, a nők otthoni rabszolgásítása nem bűn, hanem egyenesen férfierény.

Kérdés: Mennyire általánosíthatók a pl. a finn források számai; mennyire alkalmazhatók  Magyarországra?

Válasz: 100%-ban. A férfiak mindenhol, minden országban ugyanúgy élnek, ugyanúgy bûnöznek. Sehol sem volt képes “betörni” õket a női empátia, érzékenység, szelídség, minden jóakarata ellenére.

Viel Spass!

 

Címkék: genetika rejtvény szocializáció leleplezés neveltetés férfibűnözés

szájbarágás 2.

2010.05.26. 14:28 | kolompar.sara | 4 komment

Sajnos ebben a mai (blog)világban rákényszerülök erre a kisiskolás módszerre, hogy leleplezzem magam....megmutassam: "miasz@r ez a blog?"

De bízván még a gondolkodás erejében, vagy legalább létében, nem egyenes úton közelítek saját magam felé, hanem egy rejtvénnyel:

Olvasmányélményként ajánlom az alábbi cikket, majd utána közvetlenül nézzetek bele a néhány nappal ezelőtti (nagysikerű) posztomba!

Sok sikert, s jó fejtörést!:)

Ígérem, holnap jövök a kirakós játék további elemeivel:-)

Címkék: paranoia leleplezés gondolkodók fejtörők férfibűnözés

szájbarágás!

2010.05.25. 14:15 | kolompar.sara | 3 komment

Csillagos piskótám, tulipántos mézikém, aranyvirágos bazsarózsám, én nem politizálok itten. Ez a poszt arról szól - amit Talema nagyon jól megértett, puszi oda :) - hogy amíg az erőszakos bűnözők között a férfiak aránya 80% felett van, addig pofa súlyba, és lehet szégyenkezve meghúzódni a sarokban azokkal az izgága és agresszív génekkel, melyek tönkreteszik az emberiséget, s nem kígyót-békát kiabálni a többi mutáns-génes figurára.
Nnna, ennyi.

Innen az idézet!!

 

Vannak gondolkodók is, hálisten! Már kezdtem feladni...! Ennél szebben én sem!

Címkék: hang férfibűnözés értő

Férfilélek érzékenyeknek...!

2010.05.21. 14:53 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 persze, tudom, biztos van ilyen is...!

Címkék: érzékeny sok férfiaknak képpel férfiszépség férfilélek

Tények és tévhitek!

2010.05.21. 14:08 | kolompar.sara | 11 komment

Férfigondolkodás-Férfilélek 

Tévhit: A nők is verik a férjüket. 
Tény:
 A partnerkapcsolati testi erőszakkal kapcsolatos esetek 95%-ában a férfi az agresszív fél, és nőt bántalmaz. A fennmaradó 5%-ot a férfit bántalmazó nők, illetve leszbikus és homoszexuális partnerüket bántalmazó melegek alkotják.

Tévhit: A bántalmazás a lakosságnak csak egészen elenyésző hányadát érinti. 
Tény:
 Minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz partnere. Ez jelenleg Magyarországon mintegy félmillió bántalmazott nőt, és ennél valamivel kevesebb bántalmazó férfit érint.

Tévhit: A bántalmazás főleg az iskolázatlan, szegény rétegek körében elterjedt. 
Tény: 
Minden etnikai csoporton, társadalmi rétegen és lakóhelyen belül hasonló arányban találkozunk bántalmazókkal és áldozatokkal.

Tévhit: A nők néha kiprovokálják, hogy verjék őket. 
Tény:
 Senki sem érdemli meg, hogy megverjék még akkor sem, ha idegesítően vagy zavaróan viselkedik. Egy érett személyiségű felnőtt képes felelősséget vállalni a cselekedeteiért. A felelősség azt terheli, aki ütésre emeli a kezét

Tévhit: Ami az otthon falai között történik, ahhoz a külvilágnak semmi köze. A magánéletbe nem lehet beleszólni. 
Tény: 
A verés és a bántalmazás számos esetben bűncselekmény, ezért nem menthető fel azzal, hogy otthon történik. Magyarországon a meggyilkolt nők 60 százaléka házastársa vagy élettársa áldozata. Ez nem egyéni, hanem társadalmi probléma.

Tévhit1: Csak olyan nőket erőszakolnak meg, akik este egyedül mászkálnak az utcán. 
Tény1:
 Bármely nő potenciális áldozat. Mivel a legtöbb nemi erőszak előre megtervezett és megszervezett, nem állítható, hogy a nők provokálják ki. A provokáló viselkedés egyébként is relatív, és a férfiak megítélésétől függ: a viktoriánus időkben vagy egyes muzulmán országokban egy kivillanó boka is provokatívnak számít(ott). E tévhit alapja az a vélekedés, hogy a nők már pusztán női mivoltukból adódóan provokálók, s ez önmagában elég az elkövető felelősségének eltörlésére. 
Tény2: 
Bármely korú, társadalmi helyzetű, lakhelyű és életstílusú nő válhat áldozattá.

Tévhit1: Az erőszakolók pszichopaták. 
Tévhit2:
 Egy férfin látszik, ha erőszakos és durva. Az ilyet el kell kerülni. 
Tévhit3:
 Csak a kielégületlen férfiak erőszakolnak meg nőket. 
Tény: 
A legtöbb elkövető teljesen hétköznapinak és normálisnak tűnik. Többségük fiatal, és rendelkezésére áll elérhető partner. Az erőszak hajtóerejét nem a kielégületlenség, hanem a nők gyűlölete és az áldozat feletti kontroll és hatalom jelenti.

Tévhit: A női nem igent jelent. Egy igazi nő kéreti magát, és sosem mond elsőre igent. 
Tény:
 A nők - csakúgy, mint a férfiak - képesek eldönteni, hogy érdekli-e őket a másik személy szexuális közeledése vagy sem. A "vonakodó nőiesség" mítosz, amelyet a nők valós igényeinek és tapasztalatainak elhallgattatására használnak.

Tévhit: A nemi erőszak spontán módon történik. A férfi nem tehet róla. Az ösztönei erősebbek nála. 
Tény: 
Az erőszakos nemi közösülések több mint 80%-a részben vagy egészében előre megtervezett, és az esetek jelentős részében az áldozat otthonában vagy otthonának közelében történik, és az elkövető az áldozat számára ismert személy.

Tévhit: A férj nem követhet el erőszakot a feleségén. A házassággal egy asszony azt is vállalja, hogy bármikor eleget tesz házastársi kötelességének. 
Tény: 
A nőnek a házasságon belül is joga van nemet mondani. A házasság állapota senkit sem foszt meg sem alapvető emberi, sem állampolgári jogaitól. 1997 óta Magyarországon a házasságon belüli nemi erőszakot a törvény is bünteti.

Tévhit: A legtöbbször nem is történik erőszak, csak a nő meggondolta magát, vagy bosszúból vádaskodik. 
Tény: 
A nemi erőszak miatti hamis bejelentések aránya körülbelül 2-2,5% - nem több, mint a többi bűncselekmény esetében.

Tévhit: A legtöbb nemi erőszakot cigány férfiak követik el fehér nők ellen. 
Tény: 
A legtöbb nemi erőszak azonos faji hovatartozásúak között következik be. Az erőszakosság mértéke és gyakorisága minden etnikai csoportban és minden társadalmi-gazdasági szinten hasonló.

még több férfi tévhit itt.

 

Címkék: gondolkodás erőszak női nemi családon belüli férfibűnözés férfigondolkodás

zanza!

2010.05.20. 14:02 | kolompar.sara | 4 komment

 Vagy az előző zanzásítva:

Címkék: sok férfiaknak képpel férfiszépség férfibelső férfilélek

Akik nem rejtik véka alá...!

2010.05.20. 13:54 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 Jópár bejegyzéssel ezelőtt már csináltam egy képösszeállítás a férfiak azon csoportjáról, akik sunyi módon megpróbálnak rejtőzködni, elfedni azt, aminek születtek, azt hívén, hogy a külsőségek becsapják a jóérzésű igazakat!

Most következzen néhány kép az őszintékről, akik merik vállalni, s nagyvilág előtt megmutatni, milyen a férfi-belső valójában!

Címkék: férfi sok férfiaknak képpel férfibűnözők férfiszépség férfibelső

szumkviszum

2010.05.19. 14:00 | kolompar.sara | 38 komment

 Szavazásra bocsájjjjtom!

KI vagyok én?

1. Középkorú unatkozó elvált férfi, 2 fiúgyermekkel, akikett kéthetente lát. Alkalmazott egy magyar tulajdonú nagyvállalatnál.

2. Gimnazista lány egy fővárosi elitgimnáziumból, háztartásbeli anyukával és vállalkozó-sosem otthon - lévő apukával.

3. Középkorú elvált nő, két iskoláskorú gyerekkel (egy fiú, egy lány). Nyelviskolában tanít.

4. Egyetemista fiú, egy vidéki egyetemen informatikát tanul. Már régóta keresi azt a témát, ahogy betörhet a blogvilágba.

5. Középkorú nő két gyerekkel (egy fiú, egy lány), rendezett családi háttérrel. Közalkalmazott.

6. Harmincas éveiben járó nő, félcigány származással. Egy szociális alapítványnál tevékenykedik.

7. Harmincas éveiben járó szingli lány. Egy multinál alkalmazásban.

8. Egyetemista lány egy vidéki egyetemen. Szociológiát tanul. Édesanyja nevelte,s fizeti a tanulmányait.

9. Ötvenes éveiben járó férfi politológus. Három gyermekkel (három fiú), feleséggel.

10. Pong!

Az emberiség veszte a férfibűnözés (egy kommenthez)

2010.05.18. 14:15 | kolompar.sara | 11 komment

 Hát nem fogtok már gyanút, amikor látjátok, hogy a férfiak egy része milyen szívesen beszél pl. a cigánybűnözésről, a másik része védi őket és a jóérzésű magyarságra hárítja a pl. cigányság nyomorának, devianciájának okát, vagy a nők alárendelt helyzetét?

 A Föld, az emberiség és a Nemzetem veszte nem a cigány, hanem a férfibűnözés!

Nagyon kérek mindenkit, hogy ne a cigánybűnözéssel foglalkozzon, mert addig lehetetlen megszüntetni, amíg a férfibűnözést fel nem számoljuk és akkor megmenekül, szabad lesz a nemzet, újra virágzik az élet Magyarországon.

Hát mondjátok meg nekem, szívesen gyűlölködik – e a magyar?!

Hát nem annak örülnénk – e jobban, ha már valaha ide vetette a sors a férfiakat, ha a saját természetüknek megfelelően, békében élnének velünk, végezné azt a munkát, mely illik hozzá és nem áll közel a nőhöz, vagy éppen tehetsége, beilleszkedése folytán bármit, amihez egy magyarnak/nőnek is joga van?!

Hát nem látjátok, hogy a hatalomhoz, nagy vagyonhoz jutott vastag férfirétegnek nem érdeke a rend, a biztonság, a kiszámíthatóság, az egyenjogúság?

A legjobb nekik : Oszd meg és uralkodj! A zavarosban gátlástalanul halássz! Diktáld neki a szokást, divatot, az „ erkölcsöt” , a „ morált”, hogy ideje se legyen gondolkodni és csak keveset fizess neki, tedd függővé, hiszen így lesz a rabszolgád!

Érted gürcöl, ha hajlékot akar, hiszen álomra akarja hajtani a fejét. Érted fizet ha megbetegszik, hogy újból szolgálhasson. Érted eszi a tőled vett ételnek nevezett valamit és érted veszi a sok mosószert, neked mossa a munkás ruhát.

Gátlástalan birtoklási vágyától, hatalom éhségétől vezérelve véres háborúkra, konfliktusokra bujtogat, kaján vigyorral a képén!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fogjunk össze és számoljuk fel a végzetes igát !!!

Címkék: elnyomás hataloméhség rabszolgatartás férfibűnözés

férfiak...női szemmel!

2010.05.18. 13:28 | kolompar.sara | 2 komment

 na olvasgatok. addig egy kis zene nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s ha már így belejöttetek,s megtetszett...a folytatás:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, nem???!!!!

 

Címkék: férfi igazi házas palyabea férfibűnözés

Itt kezdődik...

2010.05.17. 14:47 | kolompar.sara | 56 komment

 ...EZ, vagy még hamarabb? Az Y-nal?

Címkék: férfi genetika sok nevelés igazi férfiaknak képpel

A férfibűnözés.blog fellép a tomboló férfiterror ellen

2010.05.16. 15:42 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 A sajtó téves tájékoztatásával szemben az igazság az, hogy a mai napon is férfibűnözők támadtak a békés magyar lakosságra. Már nem csak különböző településeken, egymástól elszigetelt férfibűnözői akciókról van szó, hanem sajnálatos módon ki kell jelentenünk, hogy Magyarországon a férfiak a parlamenti pártok provokációjára terrorizálják a magyar lakosságot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Férfimentes Övezetet Mozgalom felszólítja a rendőrség országos vezetőit, hogy rendkívüli eszközöket is bevetve azonnal vessenek véget a férfiterrornak Budapesten is! Amennyiben az adófizetők pénzét pazarló rendőrség képtelen ellátni feladatát, akkor kötelessége együttműködni az Férfimentes Övezetet Mozgalommal. A Férfimentes Övezetet Mozgalom tagjai készen állnak arra, hogy kellő törvényi felhatalmazással helyre állítsák a közbiztonságot Magyarországon.

 
 

 

· 1 trackback

Címkék: rendőrség mozgalom férfibűnözés férfiterror

Férfiak önmagukról 2.

2010.05.16. 14:36 | kolompar.sara | 4 komment

 Igen, ezek lettünk, uraim: durvák, kemények, karrieristák, nemes eszmények nélkül élők. Elfelejtettük, hogy a legnagyobb férfierény a szelídség, a hűség és az, hogy a magasabbért föl tudjuk áldozni magunkat.
Nem az a baj, hogy „férfiuralom” van - az a baj, hogy nincsenek valódi férfiak.
Mi nem azok vagyunk.
Pörgünk magunk körül, mániásan rohanunk nem létező célok felé - de megbízni bennünk, főleg egy életen át, nem lehet.
Ha körülnézel az utcán, sok szép lányt látsz, de alig találkozol már szép férfival. 

A férfi szépségének lényege a nemesség.
A nemesség egy benső tartásnak, egy önmagunkkal vívott győztes küzdelemnek tükröződése. Olyan férfi arcán jelenik meg, aki önmaga ura. Erőszak nincs rajta. Mohóság sem tükröződik vonásain. Alkatilag lehet kövér vagy sovány, nem ez a lényeg, hanem egy olyan lelkület, mely belülről megszépíti a férfit. Még akkor is, ha nem szépnek született.
A nemesség nem az agresszív egónak, hanem a fensőbbrendű Énnek a jele egy férfi arcán. Ereje nem durva, hanem finom. Erélyes, de nem erőszakos. Szemében az értelem és érzelem egysége tükröződik. Ilyen arcra mondjuk, hogy korszerűtlen.(Müller Péter)

"...hogy bizonyság vagy erre,/legalább azt köszönjed."(j.a.)

Címkék: férfi agresszió önkritika igazi férfibűnözés

Férfiaknak sok képpel - válogatás nélkül

2010.05.14. 14:45 | kolompar.sara | 7 komment

 

 

 

 

 

 

Címkék: agresszió erőszak férfiasság férfibűnözés

Férfiak önmagukról 1.

2010.05.13. 13:39 | kolompar.sara | 19 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szabadelvű, engedékeny, bőkezű (Idegen Szavak Gyűjteménye - www.idegen-szavak.hu)

liberális szó jelentése eredetileg szabadságot kedvelő, bőkezű. (www.sulinet.hu/tart/cikk/Seh/0/32551/1)

A liberalizmus az individuális szabadság, az egyenlő jogok és szabadságjogok centrális gondolatán alapul(tarstudszotar.adatbank.transindex.ro)

 Tragédiának nézed? nézd legott

Komédiának, s múlattatni fog. 
(Lucifer, VII.)

Közkívánatra: a rendes nők!

2010.05.12. 14:05 | kolompar.sara | 16 komment

 Ki a rendes nő:

- A rendes nő nem agresszív, fizikailag sem, verbálisan sem, gyengébekkel sem.

- A rendes nő nem lop, nem csal, nem hazudik, nem verekszik, nem erőszakoskodik, nem közszeméremsért (nyílt utcán vizeléssel kezdődik),nem öl.

 - A rendes nő sajátjának tekinti a háztartást és a gyerekeket, azaz nem SEGÍT a háztartásban és a gyerekek körüli teendőkben, hanem egyenrangú félként részt vesz benne! (főz, mos, mosogat, ruhát vásárol, bevásárol, takarít, leckét ellenőriz, szülőértekezletre jár stb.). Nem rabszolgatartó!

- A rendes nő nem kedveli az agressziót, elhatárolódik minden tevékenységtől és szórakozástól, ahol az agresszió utat tör(het) magának: fegyverek, erőszakos filmek, agresszívabb sport (foci, box, birkózás, vadászat, ketrecharc:-)).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- A rendes nő nem szereti a hatalmat, a pozíciót, megveti az alá- és fölérendeltség minden fajtáját. Az egyenjogúságban hisz.

- A rendes nő nem kívánja más feleségét.

- A rendes nő nem ápolatlan.

- A rendes nő nem büdös.

Ugye nem vagyok részrehajló???:-))

 

 

Címkék: mérce kettős rendes férfibűnözés

Férfi-kommentek

2010.05.11. 13:50 | kolompar.sara | 22 komment

Előre is bocs a szelektálásért, csoportosításért, tipizálásért!!!!:-)

- Akik ironikusan visszavágtak:

Sokkal több tranny-t a politikába! Anyám borogass!

Igazából sokkal több női kommandós is kellene, mert ott is alul vagytok reprezentálva, ami felháborító, igaz vigasztalódhattok a gépíró szakma kisajátításával.

A jóság, szépség és szorgalom földi nagyköveteit csúnyán elnyomják! Ideje kidönteni a tyúkól oldalait, h nyugodtan kárálhassatok, amit, ahol és akivel csak akartok....

Minden férfitől tizennyolc éves korában egyszer spermamintát kéne venni, aztán kiherélni és a faszát levágni.

Minél több nőt a tűzszerészekhez, az uránbányászokhoz, a traktorosokhoz, a vájárokhoz, az öntödében dolgozókhoz!!!

- Akik visszavádaskodtak:

Még végére említeném a cherche-da-femme-et, azaz sok rossz férfinek az anyukája a bibis.

eredendően a csajok állítottak minket, férfiakat erre a kényszerpályára. 

Kicsit kinyílt a bicska a zsebemben...
Szerinted miért van az, hogy a férfiak a pénzért bármire képesek?
Elmondom, nem nehéz rájönni! A nők miatt!(...)De hogy kicsit visszaszúrjak: BKV - Elenonóra. Esmerőőős-e? Mindenért a férfiak, mi? Gondolkodj, mielőtt megszólal.

egy nagyon fontos tényezőt hagytál ki, mégpedig a NŐT! Nem egy uralkodó, vezér, vezető mellett/mögött ott áll(t) egy nő is, de voltak női uralkodók is, akik egy kicsit sem voltak jobbak férfi társaiknál.

- Akik nagyon felháborodtak:

Az ostobaság határtalan, ezt ismételten sikerült megerőíteni.

Óh, micsoda elmeél, micsoda ravasz szarkazmus! Amúgy életedben jártál már Budán kívül valahol?

Nem tudom hogy mi az oka ennek a csökönyös és bugyuta férfigyűlöletnek, bár van egy pár tippem. Igaz, mindegyikben szerepel a BETEG szó, mint rád vonatkozó jelző.

Ezt a picsogást bazmeg! Egy pofon jobbról, egy balról, jól megrakni a sunát az anyósülésen, oszt ennyi volt, ez hiányzik a posztírónak is!!

- Akik ellenérveket kerestek (s egy valaki talált is):

Mi a különbség ezek között: ?
1. A férfiak ne lehessenek nagyobb arányban jelen a cégek vezetöségében, mint a népességbeli arányuk.
2. A zsidók ne lehessenek nagyobb arányban jelen az ügyvédek, orvosok stb. között, mint a népsségbeli arányuk.

1. Ha a nemi eröszakkal vádolt férfi nem tudja bizonyítani az ártatlanságát, bünösnek tekntendö.
2. Ha a lopással megvádolt cigány nem tudja bizonyítani az ártalanságát, bünösnek tekintendö.

Kérlek, nézz utána, ha nem hiszed: Magyarországon az élet elleni szándékos, tehát erőszakos bűncselekmények nagyobbik részét nők követik el! Nem tévedés, több emberölést követnek el nők , mint férfiak(...)Azért írtam le, hogy megmutassam, mit érnek a példák, a kiragadott statisztikák. Semmit. Amúgy, férfiak és nők egyenjogúsága nem ezen múlik. Vannak jobb és rosszabb nők és férfiak, emberek.

Csakhogy cigánybűnözés VAN! Dolgoztam börtönben (nem mint őr), úgyhogy nekem mondhat akárki akármit, én a saját szememmel láttam az arányokat.(...)Apropó! A blog témájához kapcsolódva: Vannak női börtönök és nem üresek. Sőt...

- Akik büszkék rá, hogy ilyenek:

És a rendes férfinak pinája van. Bocs, de amit felsoroltál, az egy teljesen téves női elképzelés, aminek, miután majd mindannyian megfelelünk, lehet sóhajtozni, hogy "Hol vannak az igazi férfiak?".

És a rendes férfi csont-meleg. mondd csak ki nyugodtan, hogy te a travikhoz és a melegekhez vonzódsz.(...)az ideális nő viszont sajna nem létezik. vagy csak én nem találtam meg. bár biztosan furán néznék ha egyszer hazaérkezve a barátnőm azzal várna, hogy "Drágám, letöltöttem neked a kedvenc sorozatod legújabb részét! itt van, nézd meg, közben hozok neked egy hideg sört. biztos jól esne egy ilyen nehéz nap után!"

"- A rendes férfi sajátjának tekinti a háztartást" Amennyiben a nő dolgozik.

- Aki meg a legsúlyosabb:

 Álmodj királylány...Neked nem férjed van otthon, hanem papucsod...

 

 Uraim, várom az IGAZI ellenérveket, melyekkel megcáfolják az alapvetésemben írtakat!!!!

 

 

Címkék: kommentek férfi igazi tipikus reakciók férfibűnözés

Az ideális nő - egy kommentező férfi véleménye alapján

2010.05.10. 15:15 | kolompar.sara | 1 komment

 

na újra szerkesztem ezt bar aki csak ezt látja, nem tudja, mit szerkesztek újra), mert tegnap ölemben a gyerek, közben vasaltam a férjem clorox-szal fehárített ingjeit, a lábammal próbáltam posztolni, de csak az egyikkel, mert a másikkal ringattam a kisebbik bölcsőjét. Ezért lett ilyen szétszórt, rendezetelen, s olvashatatlan. (bocs, Naszta!:-))

Nos akkor Naszta véleménye:

Az ideális nő meg nem ideákban gondolkodik,

hiszen ő is büdöset kakil, futás után ő is izzadt, néha ő is szeret irányítani, sőt néha keményebben is szereti, és ilyenkor bizony agresszív ő is.

(Nem mellékesen: nem minden nő lúzer a munkahelyen, tehát akár lehet ő maga is vezető és ettől még nő marad.) Romantikus alkat, tehát nem gond a szex a tengerparton, bár "de jure" ez közszemérem sértés. Hazudik is néha, hiszen az ajándékozások nagy része nem megy másképp a közös kasszából, ahol teljesen mindegy, hogy ki mennyit tesz be, hiszen tényleg szerelmesek vagyunk. A háztartás közös, de tudja, ha a férfiembernek határideje van a munkában, akkor egyszerűbb az élet, ha ő csinálja. Az ideális nő nem tekinti megcsalásnak, ha a férfi meg mer nézni egy másik feneket, hiszen tudhatja, hogy a férfi szereti, ráadásul felfogja, hogy minden hisztivel inkább csak maga alatt vágja a fát.

 

Mivel az ideális nő értelmes és okos, tud árnyalatokban is gondolkodni, hiszen ő maga is árnyalt. A nőről tehát - aki ideákban gondolkodik - még a végén felmerül az emberben a gondolat, hogy egyszerű, mint a faék. :)

szöveg: naszta

kép: kolompar sára

Várom a többi kedves olvasóm véleményét az ideális nőről!!!

Következő posztomban a tervek szerint a többi férfi-kommenttel foglalkozom.

Címkék: kommentek ideális férfibűnözés

Elődök vagy követők???

2010.05.09. 13:48 | kolompar.sara | 2 komment

 Kerestem elődöket, követőket, bolyongtam az úgynevezett Interneten, s lám megleltem.

Van egy festő, ha annak tekintjük az ecset és festék nélküli festést, aki néhány képén "megfestette" azt, amit én hirdetek. Egyszerűbben, nem ilyen nőiesen szópocsékoló stílusban. Az alábbi képen pl. az ars poeticamban hosszasan kifejtett két tézisemet (a férfiak bűnözők + a férfiak írányítanak mindent) egy képbe sűrítette.

 

http://erzatan.blog.hu

Elnézegetve a képet, s szereplőit, talán mégis inkább elődömet, mint követőmet tisztelhetem benne.

 

Címkék: férfibűn elődök férfihatalom

Az igazi férfi!

2010.05.07. 16:13 | kolompar.sara | 23 komment

 Az igazi férfi (ez itt elébb egy link lenne, csak állítólag nem látszik annak!:-))szoknyát hord

:-))

Címkék: férfi igazi szoknya férfibűnözés