Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

férfiak...női szemmel!

2010.05.18. 13:28 | kolompar.sara | 2 komment

 na olvasgatok. addig egy kis zene nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s ha már így belejöttetek,s megtetszett...a folytatás:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, nem???!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr742012623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.19. 06:39:48

Végre egy blog, ahol az egyik súlyos társadalmi kérdést kitárgyalhatom.
Ez pedig az a nagyon fontos kérdés, hogy a nő hány éves kortól bírja el a faszt. Ez a kérdés GY.I.K. a 7-9 éves lányok körében, akik el kell viseljék (ez magyarcigány kifejetzzés lesz, de Sárika gondolom érteni tetszik) ha a család valamelyik ember éli. ( "Éli az uram a lyányom vagy két éve" -példamondat) Az 55 és a halál közötti mamóka szegmens (ők látszanak 59 éves korukban 93-nak, aszalódott szilvaarcú nénikék) szerint helytelen, azért, mert az anyát élte 9 éves korában az apja meg a [unoka]bátyjai, azért mnég várhat 12 éves koráig. Míg a fiatalabb generációk szerint hagy tapasztalja azt a lyány, amit az anyja, legalább megtudja, mi az élet.
Sára kisasszonynak kezcsókom, mi ezügyben a véleménye?

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.19. 13:21:32

@Frick László Emlékzenekar: pfujjj! majd megnezem en azt a sok ciganyt a korozott vagy szabadult pedofilok listajan:-)))
pokolba az osszes pedofillal! s noket felelemben tartokkal!
Címkék: férfi igazi házas palyabea férfibűnözés
süti beállítások módosítása