Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

törnek, zúznak...a semmiért!

2010.05.02. 12:32 | kolompar.sara | 2 komment

 A pénteki fradi-újpest meccs előtti, majd után összecsapásokban két rendőr súlyosan, egy könnyen sérült. Három emberrel szemben indult szabálysértési eljárás. Volt könnygáz, vízágyú, hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság.

ez most éppen friss hír, de nem friss akarok lenni, hanem bizonyítóerejű!

Játékra invitálok mindenkit: aki az alábbi képen nullánál több nem-férfit talál, írja meg kommentben, s jutalomként elvisszük egy börtönlátogatásra Sopron-kőhidán!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr171968336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsomák 2010.05.12. 11:40:38

Én találtam egyet azzal a feltolt napszemüveggel a feje vagy mi közepén az szerintem nem igazi férfi, hanem csak úgy csinál, de szerintem ha rászólnak otthon, akkor elmosogat magától is..

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.12. 13:21:12

@rozsomák: az ugy mar nem jo, ha raszolassal...szolas nelkul mosogasson, akkor rendes!!!
Címkék: foci férfi erőszak szurkolók férfibűnözés
süti beállítások módosítása