Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

Bebukni látszik az elméletem....

2010.05.05. 13:48 | kolompar.sara | 6 komment

 Megdőlni látszik minden, amiben eddig hittem, s fennen hirdettem első posztomban. Miszerint a férfiak agresszívabbak, erőszakosabbak, aberráltabbak, bűnözőbb alkatúak, lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak, egymást is és igaz magyar nem-férfiakat is! Mindamellé ők írányítják és manipulálják a világot, mert mindenütt ott vannak!

De renz küldött egy linket az előző posztomhoz írt kommentjében, s összetörtem. Itt sírok azóta, életem romokban.

Ebben a cikkben összeszedték az elmúlt 200 év leghírhedtebb női bűnözőit, TÍZ darabot, van köztük drogbáró, szülőgyilkos, sorozatgyilkos, kalóznő, elnökgyilkos-segéd, bankrabló, véreskezű királynő, később megtért kurtizán, bandatag.

Már csak az tart életben, hogy sejtem, sőt tudom, valószínűleg egy férfi publikálhatta ezt az aljas rágalmakat tartalmazó cikket.

De ha tévedek, és még néhány ilyen bizonyító erejű adatra/tényre bukkanok, szent ígéretet teszek, lezárom a blogomat, s megnyitom az emberbunozes.blog.hu -t (Embermentes Övezetet!)!

Itt van az álhír, a kacsa, a manipulált rágalmazó

cikk: www.delmagyar.hu/vilagvevo/a_10_leghirhedtebb_noi_bunozo/2117474/ 

(renz, a hiperlinkelésre igazán megtaníthatnál, ha már ilyen fontos linkeket küldessz!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr401976426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.05.05. 14:25:17

Csodálkozom, hogy a fenti képen szereplő Anne Bonny életéből még nem készítettek filmet.

en.wikipedia.org/wiki/Anne_Bonny

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.05. 14:36:41

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Jo lenne, mindig megeri filmet csinalni arrol, ami erdekesseg, kuriozum, nem mindennapi!

renz 2010.05.05. 16:49:44

A hiperlinkelés (de szép magyar szó!) roppant egyszerű, csak egyszerűen bemásolod a linket. Semmi extra műveletet nem igényel. ;)

Ami a megtörést illeti, a (szerinted) logikusan felépített férfibűnözés elméletedből pusztán egy nagyon fontos tényezőt hagytál ki, mégpedig a NŐT! Nem egy uralkodó, vezér, vezető mellett/mögött ott áll(t) egy nő is, de voltak női uralkodók is, akik egy kicsit sem voltak jobbak férfi társaiknál. Ezen is érdemes lenne elgondolkodni.

Nebameg 2010.05.05. 21:13:46

@renz: Gyanús, h a blog a cigánybűnözés, illetve az olyan állat meg nincs, irányába fog elmenni. Mert egyértelműen, nem egy túlpörgetett feminista blog, max. első olvasatra

renz 2010.05.06. 11:39:03

@Nebameg:
Csakhogy cigánybűnözés VAN! Dolgoztam börtönben (nem mint őr), úgyhogy nekem mondhat akárki akármit, én a saját szememmel láttam az arányokat.

A blog meg egyre inkább tűnik poén blognak, de annak meg szar.

Apropó! A blog témájához kapcsolódva: Vannak női börtönök és nem üresek. Sőt...

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.06. 13:08:23

@renz: ferfibunozes is van, vagy nincs?? a ciganybunozok nagyobb resze is ferfi! s a bortonlakok nagyobb resze is!
Címkék: női férfibűnözés bűnözés. emberbűnözés ellenérv
süti beállítások módosítása