Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

Itt kezdődik...

2010.05.17. 14:47 | kolompar.sara | 56 komment

 ...EZ, vagy még hamarabb? Az Y-nal?

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr422010177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.17. 15:15:46

Igazából ott kezdődik, hogy a nőstény nekiindul és levadássza a neki megfelelő prédát.
Ez a préda nem nőstény, hanem hím.
Pedig igazából nem lenne szüksége a nősténynek férfire, hiszen biológiailag nem szükséges a hímivarsejt a nőstény reprodukálásához.
Már a legelső bonyolultabb életforma esetében is ez történt, az egysejtű nemiség nélkül kezdett el osztódni. Ez a természet rendje. Az alapértelmezett állapot a nőstény.
Csupán nőstény példányok létezésével is fenntartható mesterségesen az utódlási folyamat, s ez egy evolúciós időszak után természetes folyamattá alakulna.
Mindez csupán hím egyedekkel nem oldható meg.
A természetben sok példa van arra, hogy szűznemzés útján jön létre az utódlás.
A nőstények egy genetikai mutáció által módosultak hím egyedekké.

Az, hogy a genetikai módosulást vonzónak találták az alapértelmezett egyedek (nőstények) csupán egy perverz aberráció, melyet a mai világban talán azzal lehetne párhuzamba állítani mintha a nőstények elkezdenének hirtelen tömeges jelleggel a hermafroditák iránt vonzódni.

Ez a perverz aberráció mely a genetikai változás során alakult ki a nőstény egyedekben, hogy saját fejlődési szakaszuk egy mutációja iránt vonzódnak, tartja fenn azt az egyensúlyt mely a hím egyedek létét biztosítja.
A hím egyedek a mutációnak köszönhetően, mellyel elváltak a nőstény egyedektől az evolúció során azonban az elvesztett önreprodukciós képességért cserébe egy olyan képességet kaptak, melynek segítségével kényszeríteni tudják a nőstény egyedeket arra, hogy létrehozzák azokat a mutálódott egyedeket melyeket hímként értelmezünk.

Ez a genetikai mutáció, mely az alapértelmezett állomány elváltozását és két nemre szakadását okozta, az utódlás folyamatának gyorsabbá válását a kétneműséggel, előnyben részesítette az önreprodukáló ággal szemben.

Igazából tehát ahol kezdődött a dolog, az az amikor a nőstények genetikai mutációja perverz aberrációként megjelent, s tart a mai napig.

Egyszerűen a nők perverziója az oka annak, hogy milyenek a férfiak.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.17. 15:18:25

Hogy érthető legyen, a hímnek az utódlás miatt kényszerítő szükség a nőstény, emiatt szükséges az agresszivitása, akár a hím akár a nőstény egyedek irányában, míg a nősténynek ez csupán egy aberráció, hogy hímre van szüksége

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.17. 15:30:56

@Conv: ertem, ertem. a ferfi tehat egy elcseszett mutans...:-) a noket meg majd meggyozom en itten.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.17. 15:37:40

a nők perverziójának terméke, mely olyan amilyenné a nők alakították :)

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.17. 15:39:31

@Conv: szoval egy elcseszett mutans:-) tortent mar, h. elrontottam a rakott krumplit is. fogtam, s kidobtam:-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.17. 15:51:50

@kolompar.sara:

a saját gyermekeddel csak nem tennéd meg :)
vagy el akarod indítani a nőbűnözést mint a férfiholokauszt elindításának melegágyát? :)

legitimálni akarod a nőirasszizmust? :)

Blokkolnám 2010.05.17. 16:19:28

Egy cicológus jól jönne neked. Ki tudja, lehet pár év és veszélyes leszel a társadalomra.
Csak egy tanács volt...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.17. 19:40:59

@Conv: és a genetikai változékonysággal, az alkalmazkodóképességgel, a járványok elleni védettséggel mi van, szarfej? egyébként, ha nincsenek nemek, akkor nőstényeket sem érdemes elkülöníteni....meg ott van még az is, hogy a magzat pregenitális időszakában sem nőstény, sem hím, nemi jellegei csak idővel fejlődnek ki, az alapverzió ugyanaz itt is ott is, te sarlatán csontkovács!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.17. 19:46:43

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

jé, egy fééééééééééélelmeteeeeeeeeeeeees lobotómiaérett emberforma :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.17. 20:39:15

@Conv: tudom, szörnyen zavar, hogy okosabb vagyok nálad és ráadásul jobb fej is-arról nem is szólva, hogy a szőrös férfiseggeket sem találom vonzónak, mint te-de az én agyamból nem eszel, buznyák!

(egyébként korrigálnék: míg az emberi embrióban az utód (jövőbeni) neme a fogantatáskor eldől, ez számos más fajnál külső, véletlenszerű tényezők kérdése, mint például a krokodiltojások esetében a hőmérséklet!)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.17. 21:03:46

nézd én elismerem h szellemes ilyen blogot létrehozni,é és igazad is van:

a férfiak gyakrabban követnek el bűnt
ahogy bizonyos bűneseteknél a cigányok is

tehát van c-, és f-bűnözés is.

de ezzel a bloggal még nem mentheted meg a fajtád becsületét.
el kell ismerni, a cigányok barbárabbak, tanulatlanok, kultúrálatlanok, nem midnegyik, de bizonyos helyeken ők a többség e téren, pl nyírmihálydi, ahol mindannyian tudjuk miért tört ki hepitis járvány

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.18. 09:18:32

@Conv: szóval élvezed, ha ócsárolnak? akkor már éértem ezt az önalázós büntessetek-meg szöveget, amit lenyomtál az elején...undorító állat!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 11:15:20

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem.
Engem az szórakoztat amikor született csöndeshülyék humorérzék híjján habzó szájjal hörögnek :)

Kedvellek, szórakoztató vagy.

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.18. 13:15:00

@tesz-vesz: nem latod a fától az erdőt, édes! a férfiak barbárabbak, ösztönlénye(bbe)k, erőszakosabbak, intoleransabbak és kevésbé empatikusak, viselkedésük kulturalatlanabb stb. Innen már mindegy, milyen férfi:-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 14:40:19

@kolompar.sara:

Pont úgy, mint a cigányok esetében.
Statisztikailag igazolt, hogy a nem cigánoknál a cigányok barbárabbak, ösztönlénye(bbe)k, erőszakosabbak, intoleransabbak és kevésbé empatikusak, viselkedésük kulturalatlanabb stb, mint a nem cigányoké. Innen már mindegy, milyen cigány :)

A különbség csupán annyi, hogy a cigányok ezen jellemvonásai önmaguk által változtatható jellemvonások, míg a férfiak ezen jellemvonásai genetikailag determináltak, mégpedig a fent már felvázolt okok miatt, ezért nem tehető érte szemrehányás nekik.

Értelemszerűen a cigányokat érheti általánosságban szemrehányás mert nem változtatnak viselkedésükön, szokásaikon, kultúrájukon, hogy az illeszkedjen a befogadó társadaloméhoz, a férfiakat általánosságban nem.

Önmaga által alakított kulturális, jellembéli, viselkedésbéli hiányosságok alapján megítélni, akár elítélni embereket, akár komplett érdek vagy élet közösségeket, csoportokat el lehet és üdvözlendő is a társadalom békéjének érdekében.
Genetikai determináltsága alapján megkülönböztetni csoportokat náci mentalitás.

Ugye érted miről beszélek?

Értem én, hogy miféle figyelemfelkeltő szándék húzódik meg a dolog mögött, ám sajnálatos módon nem sarkítottad a dolgot, még csak nem is kifiguráztad.
Inkább rámutattál arra, mi a valódi rasszista náci viselkedés, és mi nem az valójában, bármennyire is van szándék ezt elhitetni amiatt, hogy szembenézni önön hibákkal és változtatni azon sokkal nehezebb, mint tagadni azokat illetve áldozatszerepben tetszelegni.

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.18. 14:56:08

@Conv: birom am ezt is, de talan a kisstibi eloadasaban hitelesebb lett volna erzekeltetned a sajat szempontjaitokat!:-))

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.18. 17:35:54

@Conv: meg se kellett volna hallgatnom, eleg volt raneznem a nevukre, hogy tudjam, ferfizene:-) "én nem csináltam semmi rosszat, de véres lett kezem" emmeg tipikus vedekezes:-)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 18:22:59

@kolompar.sara:

ez már csak ilyen, mit tehet itt egy férfi a nők egyre erősödő férfigyűlölete ellen? :)
www.youtube.com/watch?v=dTieeS03VsM :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.18. 19:45:15

@Conv: nézd, engem csak szimplán felbasz, hogy mi, egyenes derekú, heteroszexuális férfiemberek (akikből a blogon különösen nagy hiányt szenvedünk, igaz sara?) nap mint nap szó nélkül kell, hogy tűrjük a magadfajta álliberális, gandzsaszívó, dagadt homokos informatikusok zaklatásait, ha egy-egy Igaz Eszme zászlója mellé állunk, mit férfiúi becsületünk követel...az még csak hab azon a bizonyos tortán, hogy mint kiderült, nemcsak az áltudományokkal foglalkozol behatóbban, de egy fasiszta dög is vagy a nyilas házmester fajtából, és legszívesebben holtan látnád az összes cigányt!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 20:16:26

álliberális, homokos, fasiszta nyilas? :)

Neked ugye nem sűrűn mondják, hogy az eszedért szeretnek? :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 20:19:52

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Bocs, de elküldtem a kommentet röhögés közben, azt még meg akartam kérdezni, hogy miféle hiányát szenveded annak, hogy nem foglalkoznak veled heteroszexuális férfiak? :)
Sárát még csakcsak értem, no de Te, megleptél :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.18. 21:47:16

@Conv: ha nem kötött volna le, hogy azon gondolkodsz, akkor most odatarthatod-e nekem a szőrös farod, vagy sem (a válaszom NEM!), talán leesik, hogy pont ez az, amit gyomorforgatóan visszásnak és ocsmányul kétszínűnek találok benned...visszataszító egy véglény vagy, nem vitás!

egyébként jó lenne, ha benéznél ide, csak a dolgok tisztázása végett:
kigondoltam.blog.hu/

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 22:11:33

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Tehát nem tetszem neked?
Elszomorítasz egy kicsit, de ne csüggedj, ez mit sem ront számomra annak élvezeti értékén, hogy mennyire ostoba vagy :)

Már benéztem, és untam a dolgot. Nem tud lekötni pár metroszexuális seggpucsító önjelölt értelmiségi belterjes, mentális posványa.
Én inkáb chatet javasolnék nektek mint blogot :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.18. 22:20:31

@Conv: nem is azért, hogy tetsszen, butifiú, hanem hogy végre leessen a tantusz, a fasz melyik végén is állsz éppen...félek, még sára is röhög rajtad, bár nála ugye semmit sem lehet biztosra venni!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.18. 23:12:24

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ugyan, én jól szórakozom, Te pedig a szórakozásom tárgya, vagy, akár érezheted is úgy, hogy kielégítettél. :)

Most gondolj bele, micsoda élmény, vakíthatsz a lányoknak, hogy Te bizony, olyan férfi vagy aki még férfiakat is kielégít :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 10:06:50

@Conv: várj, ez most nem tartozik szorosan a tárgyhoz: nem te vagy véletlenül gregpal?

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.19. 13:05:46

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: @Conv:
fijjjuk, mar ezert megerte a blog....:-) innentol nem is irok mar, csak olvasok:-) barataim lesztek? nem talizunk?:-)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 13:17:54

@Conv: nem igaz baszd meg, ti összejátszatok bélsárával, vagy mi a fasz, hogy egyikőtök sem képes normálisan, embermódra válaszolni egy egyenesen feltett kérdésre!? mondanom sem kell, mindez a buzi libsik hibája, akik rögtön nyafogni kezdenek, ha a magadfajta homokos gyepszívó rendszergazdák kapcsán bitót emlegetünk...ezért tart itt ez az ország!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 15:43:34

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ne húzd fel magad, nem áll jól az üldözési mánia :)

@kolompar.sara:

Szívesen talizok veled, beülünk valami cukiba, iszunk egy üdcsit? :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 18:46:40

@Conv: az a baj, hogy lassacskán kifogyok a dehonesztáló jelzőkből, amikkel le tudnám írni korcs jellemed...mindenesetre megkockáztatnám, hogy ez a kényszeres szmájli-használat minimum LMP-tagságot feltételez, de az is lehet, hogy egy mormon köcsög vagy, mégpedig olyan, aki a pilótakekszet úgy eszi, hogy előbb kinyalogatja belőle a csokikrémet...bröeh, golyót érdemelnél, na!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 19:50:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem csodálkozom rajta, ilyen gyér szókinccsel az lep meg, hogy egyáltalán merészelsz próbálkozni kommunikálni az emberekkel.

Jellemzően nem használok túl sok szmájlit, azonban mint mondtam, benéztem a nyomorúságos mentális posványba amit tévesen blogként értékelsz, s olvastam mennyire zavar a szmájli-használat, hát gondoltam megörvendeztetem vele magam, hiszen nincs annál szórakoztatóbb, mint mikor egy önérzetes félcédulást pöckölgethet az ember :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 19:58:20

@Conv: hiába közönségeskedsz, és mocskolódsz, mint egy utolsó kocsis, személyes nyomorod nem ér fel hozzám, és jusztazért se veszem át az alpári stílt. te fasz!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 20:04:39

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Bár valóban körmönfontan és körülményesen fogalmazol, mondhatni művelt kommunikációs stratégához, konzervatív úriemberhez méltón, én azért tudom, hogy Te is csak a nép egyszerű fia vagy, így igyekszem ennek megfelelően kezelni a kapcsolatot veled, mind emberi érték, mind pedig szellemi magasságok terén:
- Ne nyöszörögj paraszt! :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 20:07:41

@Conv: komolyan mondom, egyik ámulatból a másikba esek...hogy te mekkora egy türhő geci vagy, hát még a burzsuj fasszopó kurva anyádat is szidnom kell ezentúl??

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 20:27:56

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem tilthatom meg neked a dolgot, úgy próbálsz (megjegyzem sikeresen) magadból hülyét csinálni, ahogyan az neked jól esik.
Persze, ha megtilthatnám sem tenném, tagadhatatlanul élvezem :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 20:42:48

@Conv: én viszont már kifejezetten unom huszadszorra is olvasni, hogy te hű de jól szórakozol-mintha ugyan lenne ennek bármi jelentősége, faszszájú, úgy is az árokba leszöl lőve!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 20:51:05

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Én viszont nem unom leírni, hiszen próbállak ezzel is ösztönözni arra, hogy folytasd a szórakoztatásom :)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 21:00:39

@Conv: te tényleg egy ilyen stílustalan önismétlő nyomoronc lennél, vagy csak engem hergelsz vele? mindenesetre különösen érzékeny pontomat, a szépérzékemet bántod vele, úgyhogy most figyelmeztetlek, nem lesz ennek jó vége! A jó édes anyád se vette komolyan a figyelmeztetésemet, és tegnap is epilálatlan altesttel merészkedett elém, meg is kapta a bakancsot a gyomorszájába, hogy csak úgy sípolt!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.19. 21:04:02

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: @Conv:

szobára mikor mentek, kislányok?
tessék videót készíteni, és megosztani a gaybear.blog.hu lelkes tagjaival!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.19. 21:04:50

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

szokatlanul gyenge vagy nyunyóka! ez már az aids.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 21:08:37

@Csönd-Nesz-Rizs.®: most komolyan, hiányoztál te ide, zsírzsák? a válasz három betűs, és *nem*, a "ge" nem egy betűnek számít!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 21:09:59

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

:) Annak használatára képes Nyunyika?
Csak mert ugye van ez a masszív funkcionális analfabétizmusa ... és hát nem szeretném, ha olyan helyen lenne fenn a video arról amint lovat szopik, ahol nem tudja megtekinteni.
Mi ott a nicked? Neked ajánlom majd a videót :)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.19. 21:16:07

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: @Conv: a buzeráns háromsoros mondataitokkal hihetetlenül hasonlítotok egymásra.

nekem ajánlhatod a videót, -bár ott nem találsz meg- de ahhoz kis piros labdácskát kell nyunyó rovarcsáprágójába tömnöd, és miközben análisan vegzálod, ordibálnod kell sztálin dialektikus materializmusról írt könyvecskéjét oroszul!

ó, mekkora móka lenne !

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 21:16:30

@Conv: én a puskatus használatára vagyok képes, és nem a popimba dugnám, ahogy te reméled, te román!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 21:18:56

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Használd hát a puskatust, támaszkodj arra, a szellemi képességeidre nem igen vagy képes :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.19. 21:20:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ez még az én liberális vénámnak is sokk.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.19. 22:01:32

@Conv: lárifári, szófia beszéd...nem repedezik a plafon fölötted, ratyimatyi? ja egyébként a burzsuj faszszopó kurva anyád, ahogyan megígértem!
Címkék: férfi genetika sok nevelés igazi férfiaknak képpel
süti beállítások módosítása