Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

szájbarágás 3.

2010.05.28. 14:14 | kolompar.sara | 4 komment

 Na jó! Látom, nehéz ügy ez a gondolkodás, de hátha...remény hal meg utoljára (remélem, nem jelenti ez a világvégét.) Akkor próbálkozom újra egy kis szájbarágással.

 

 Olvasgassatok egy kicsiket itt es talán még itt is (bár nagyon rosszul érzem magam, mert mintha népszerűsíteném a paranoid elmebetegségeket ezekkel az írásokkal - ezért nem is rakom be a többit, ami még segítene - , de hátha végre leesik a vashatos!), s bízom benne, hogy az okosabbja röhögőgörcsöt kap!

Aztán térjen vissza legelső posztomhoz , s buktasson le/ítéljen el plagizálás vétségével:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr672037989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reccs 2010.05.28. 15:23:02

Sára kedves, te férfi vagy. Legalábbis a gyűlöleted heve és stílusa alapján. A világ tönkretételéhez épp ennek a stílusnak van a legtöbb köze, nem a nemi jellegeknek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.28. 15:25:21

Értjük, megpróbálod hamis módon megmutatni, hogy e kettő mennyire értelmetlen, mű Monty Python-i módon mutatsz rá az értelmetlenségre. Elcsépelt liberális közhelyeken kívül egyéb magyarázat van?

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.30. 09:35:46

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mihamis??? kifejted?! erdekel, komolyan. nemrégibben jottem ra, itt a neten, ahol minden muveletlen szot kap, hogy a liberalisnak valami rossz ertelme lett, nemigazan ertem, errol szolt is egy posztom...politikai ertelmet nem ismerem, nem all kozel hozzam a kozelet ilyen mertekben, de ketsegtelen, h. ha a liberalizmusnak meg mindig koze van a szabadsaghoz, az egyen szabadsagahoz, egyszerubben az "élni, és élni hagyni"-elvhez, akkor valoszinuleg liberalis vagyok:), s innen nezve nem ertem, hogy masok miert nem azok! ezt el tudod magyarazni nekem????
komolyan erdekel am! ez az elso ironiamentes kommentem, talan nem is ks-kent:).

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.30. 09:38:00

@reccs: jajjj! fenebe!, mar egy hete szajbaragok, s ezek meg itten meg mindig a gyulolkodes szoval jonnek. komolyan nyitok egy ujblogot ferfiostobasag.blog.hu cimen.
Címkék: gondolkodás intelligencia leleplezés férfibűnözés
süti beállítások módosítása