Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

A férfibűnözés.blog fellép a tomboló férfiterror ellen

2010.05.16. 15:42 | kolompar.sara | Szólj hozzá!

 A sajtó téves tájékoztatásával szemben az igazság az, hogy a mai napon is férfibűnözők támadtak a békés magyar lakosságra. Már nem csak különböző településeken, egymástól elszigetelt férfibűnözői akciókról van szó, hanem sajnálatos módon ki kell jelentenünk, hogy Magyarországon a férfiak a parlamenti pártok provokációjára terrorizálják a magyar lakosságot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Férfimentes Övezetet Mozgalom felszólítja a rendőrség országos vezetőit, hogy rendkívüli eszközöket is bevetve azonnal vessenek véget a férfiterrornak Budapesten is! Amennyiben az adófizetők pénzét pazarló rendőrség képtelen ellátni feladatát, akkor kötelessége együttműködni az Férfimentes Övezetet Mozgalommal. A Férfimentes Övezetet Mozgalom tagjai készen állnak arra, hogy kellő törvényi felhatalmazással helyre állítsák a közbiztonságot Magyarországon.

 
 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr632007368

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Családon belüli erőszak 2010.05.17. 09:37:49

Rögvest azzal kezdeném, hogy a poszt címében csupán azért használtam a jelenség rendkívül pejoratív, provokatív ám sajnos bevett elnevezését, hogy a T. olvasó tudja merre hány méter. De a hangulatkeltő terminológiát félre téve, tudományos igénnyel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: rendőrség mozgalom férfibűnözés férfiterror
süti beállítások módosítása