Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

ha a lustaság hátrány...!

2010.04.29. 14:42 | kolompar.sara | 5 komment

 Tájékozódom, olvasgatok más oldalakat, melyek elvakultak, nem veszik észre a lényeget, cigányoznak-zsidóznak-négereznek, s nem látják, mindegy milyen faj, törzs, nemzetség, vallás, mindenütt a  férfiakról beszélnek!

 

Kezdjük a legapróbb tulajdonságoknál: feketékre, romákra gyakran mondják, hogy lusták. Ez vett rá, hogy utánanézzek. Átnéztem sok cikket, több kutatást, több országból, sok nyelven, s kedves olvasóim, egyértelműen kijelenthetem: a férfiak lusták!!

Minden kutatás ugyanarra az eredményre jutott. Emancipáció ide vagy oda: a családon belüli munkamegosztás még mindig nem kiegyensúlyozott. Bár a nők már ugyanúgy teljes állásban dolgoznak a család mellett, a háztartási munkák és a gyerek körüli teendők oroszlánrészét még mindig ők végzik! Ezáltal szabadidejük éves szinten jelentősen kevesebb a férfiakénál!

Haj, hogy ez nem lustaság! Akkor modernkori rabszolgatartás? Az már a férfibűnözés kategóriája!

Magyarok ébredjetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr291962035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nebameg 2010.05.01. 19:16:20

Sára! Csak így tovább! Remélem minél hamarabb, minél többen sereglenek a zászlód alá. Bizony, paradigmaváltásra van itten szükség. A jóság, szépség és szorgalom földi nagyköveteit csúnyán elnyomják! Ideje kidönteni a tyúkól oldalait, h nyugodtan kárálhassatok, amit, ahol és akivel csak akartok....

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.01. 20:52:28

koszi neba!
hat igen-igen, a pasikra igaz minden sztereotipia, amit mas kisebbsegre hasznalunk, csak ok (meg) nem kisebbseg:-))))

larisse 2010.05.02. 11:37:54

sara,
kellene egy poszt is a férfiak ostobák cimmel, hisszen hányan lehetnek olyanok, mint nebameg, akik komolyan vesszik a blogot, cseppnyi hajlandóságuk nincs az iróniára, s azt hiszik valóban róluk - férfiakról - van szó:-)

Nebameg 2010.05.02. 16:48:32

@larisse: És hány olyan nő van, aki azt hiszi, egyedül ő az irónia letéteményese. Nem üdvös dolog "irónia vakságot" számon kérni, miközben minket is csúnyán megfertőzött ez a betegség. És tényleg a férfiak (is) ostobák. Hihetetlen, h a nők miközben egyenjogúságért kiáltanak, azonnal magukévá teszik a legdurvább, legósdibb sztereotípiákat, pont azokat, amik ellen annyira kapálóznak. Csak most ti puffantjátok el a ránk, enyhe felsőbbrendű félmosollyal a szátok sarkában. Hát így megy ez.

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.03. 11:14:05

nebameg,
bocsi-bocsi, s meg szazszor, nem akarom leirni, miert kezdtem ezt a blogot, bar sztem azert, amiert te a tiedet, azaz azert is, van bennunk kozos, csak en nem bizom a gyozkodesben, annal inkabb a sokkolasban!:-)
Tan lesz meg posztom, ami egyertelmubbe teszi, amit "rejtegetek":-)
de orulok, hogy hozzaszolsz, s leirod...! jolesik!
Címkék: család lusta rabszolgaság munkamegosztás férfibűnözés.
süti beállítások módosítása