Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

puzzle-darab!

2010.05.27. 14:26 | kolompar.sara | 6 komment

A tervezettel ellentétben, mivel még mindig bízom olvasóim humorérzékében, logikájában, intelligenciájában, ma egy játékra invitálok mindenkit, mellyel egy kis betekintést nyerhetnek kulisszatitkaimba!

Keressétek meg az alábbi poszt eredetijét! A jó megfejtőknek elárulom a választ az alábbi kérdésre!:-)

Gyakran ismételt kérdésekre adnék ma összefoglaló választ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elõljáróban  (az olvasáshoz háttérzenének ajánlom)hangsúlyoznom kell, hogy válaszaim nem a férfiak  egészérõl, hanem “csak” nagy többségérõl szól. Nem általánosítok; elismerem, hogy a férfiak 1-5%-a beilleszkedett, és tisztességes. NEM róluk szól a következõ kisokos, hanem a fennmaradó 95-99%-ról.

Kérdés: A férfiak genetikailag kódoltan bûnöznek, vagy „csak“ a szocializációjuk  miatt?

Válasz: Egyértelmûen ez utóbbi – a férfikultúra  egyértelmûen az uralkodó, agresszívitást elfogadó létre, a nők kihasználására, ugyanakkor totális lenézésére épül. A férfiakat egyetemlegesen (nem csak nálunk, hanem minden egyes országban – a gazdag Finnországban is!) arra  nevelik, hogy az agresszió, az uralkodás, a nők otthoni rabszolgásítása nem bűn, hanem egyenesen férfierény.

Kérdés: Mennyire általánosíthatók a pl. a finn források számai; mennyire alkalmazhatók  Magyarországra?

Válasz: 100%-ban. A férfiak mindenhol, minden országban ugyanúgy élnek, ugyanúgy bûnöznek. Sehol sem volt képes “betörni” õket a női empátia, érzékenység, szelídség, minden jóakarata ellenére.

Viel Spass!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr502035532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: genetika rejtvény szocializáció leleplezés neveltetés férfibűnözés
süti beállítások módosítása