Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

Egy kritikusom!!

2010.05.06. 13:22 | kolompar.sara | 2 komment

 Mit mondjak? Hülye ez a picsa! De az is lehet, hogy a hiányérzetét kívánja ilyen leszbikus élménckedésekkel levezetni. Legalább annyira általánosít, mint akik cigányoznak meg zsidóznak. Az a tény, hogy Sopron-Kőhidán csak férfi-bűnözők vannak, csak annyira bizonyítja a férfibűnözés tényét, mint amennyire Mária-Nosztra és Kalocsa a nőiét.

Tény, hogy sokkal több a férfi bűnözés, de ennek alapvetően társadalmi és genetikai okai is vannak. Társadalmi például az, hogy konvencionálisan a férfiak nyítnak kifelé. a nőké a család. Így az extern kapcsolatokban a bűnözés százaléka is a férfiaknál nagyobb.
Genetikai például az, hogy a nők genetikailag utódgondozók, akiben nem a kedvesség a meghatározó elem, az rossz anya lehet. A férfiak genetikailag a vadászatra, az élettér biztosítására, a harcra predesztináltak, így az agresszivitás több helyütt kibukik. Elég, ha az ember primitív. Ez a nőknél is elég, de ettől nem bűnöző, csak liba. De kérdem én, mit érünk mi a sok libával? Azoknak az ártalmait még megtorolni sem lehet.
Annak meg állnék elébe, ha egy nő engem akarna megerőszakolni. Először is, valszeg hagynám, és nem rohannék a rendőrségre, másodszor pedig bizonyára meg tudnám magam védeni, ha elég rusnya (sőt, akkor bahhatná, mer nem állna fel).
Szóval ezen az úton sok árkot lehetne ásni.
Például itt vannak a szép, ámbár buta nők társadalmilag káros jelenléte (ők ugyanis a bűnözés médiumai, akár a bűnsegédi bűnrészességet, akár a csereszabatosságot értem alatta).
Szerintem inkább bűnözőbűnözés van, ezért én a bűnözőktől tartózkodom. Akkor is, ha egy jó svádájú szélhámos nő (vagy férfi), akkor is, ha egy bunkó izomagyú férfi (vagy nő).
A hölgyet viszont várják soraikba a sufragette-k. A leszbikusok nem, mert bizonyára ott van.
Na, ennyi a hozzáfűzni-valóm. Nekem voltak a bíróságon analfabéta, cigány, nő garázdáim is. A felbújtókról nem is beszélve!
 
Apukám reakciója, miután olvasta a blogot!:-)
Bár - mentségként álljon itt - egyrészt nem tudta, hogy sárika leánya írja, másrészt utólag meg beleegyezett, hogy ideposztoljam.
Imádom amúgy! Ő egy, a kevés rendes férfi közül!
S a lényeg itt van a véleményében. Egy mondat teljes telitalálat!! :-) (Bár a többi se rossz:-))
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr581978920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nebameg 2010.05.07. 07:17:18

Egy a KEVÉS RENDES férfi közül? Legyél következetes! Ez így nem megy, vagy mind, vagy egy sem. Pont te gyengülsz el, aki elsőként emelte magasba a zászlót? :)))) Ne legyen kivételezés.

renz 2010.05.07. 07:39:29

Máris elvesztetted a meccset. Csont nélkül.

Még jó is lett volna a blog (mindamellett, hogy oltári ostobaságnak tartom az elméleted, de ez az én privát véleményem), de - ahogy Nabameg is megjegyezte - te magad rombolod le azt, amit még fel sem építettél.
Címkék: apa lényeg ellenvélemény férfibűnözés
süti beállítások módosítása