Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

A rendesek....!

2010.05.07. 10:38 | kolompar.sara | 21 komment

 

Igen, igen, ismerek rendes férfiakat!

Közvetlen környezetemben is, ezért nem lehet előítéletességgel, sztereotipizálással, nochdazu rasszizmussal meggyanúsítani, sem elítélni. Én csak a nem rendes férfiakkal tennék valamit, különíteném el őket, szüntetném meg létüket, megvédve ezzel az igaz magyarokat!

Ki a rendes férfi:

- A rendes férfi nem agresszív, fizikailag sem, verbálisan sem, gyengébekkel sem.

- A rendes férfi nem lop, nem csal, nem hazudik, nem verekszik, nem erőszakoskodik, nem közszeméremsért (nyílt utcán vizeléssel kezdődik),nem öl.

- A rendes férfi sajátjának tekinti a háztartást és a gyerekeket, azaz nem SEGÍT a háztartásban és a gyerekek körüli teendőkben, hanem egyenrangú félként részt vesz benne! (főz, mos, mosogat, ruhát vásárol, bevásárol, takarít, leckét ellenőriz, szülőértekezletre jár stb.). Nem rabszolgatartó!

- A rendes férfi nem kedveli az agressziót, elhatárolódik minden tevékenységtől és szórakozástól, ahol az agresszió utat tör(het) magának: fegyverek, erőszakos filmek, agresszívabb sport (foci, box, birkózás, vadászat, ketrecharc:-)).

- A rendes férfi nem szereti a hatalmat, a pozíciót, megveti az alá- és fölérendeltség minden fajtáját. Az egyenjogúságban hisz.

- A rendes férfi nem kívánja más feleségét.

- A rendes férfi nem ápolatlan.

- A rendes férfi nem büdös.

Igen, ismerek rendes férfit! Nem férfigyűlölő vagyok, csak azt vetem meg, aki nem tud alkalmazkodni, nem képes együttélésre, az alapvető társadalmi normák betartására, aki hatalmaskodik, írányít, manipulál, s azt hiszi, ő a világ ura.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr921981051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nebameg 2010.05.07. 12:57:06

És a rendes férfinak pinája van. Bocs, de amit felsoroltál, az egy teljesen téves női elképzelés, aminek, miután majd mindannyian megfelelünk, lehet sóhajtozni, hogy "Hol vannak az igazi férfiak?".
-A rendes férfi nem agresszív - szükségtelenül. De ha kell, akkor de.
-Nem lop, nem öl, nem verekszik - de talán a családja, esetleg saját életét/becsületét még megmentheti ezekkel az eszközökkel?
-Az utcán pisilés nem elegáns, de tegye fel a kezemet, aki még sosem tette meg. Az elkövetői körben jócskán vannak leányok is...
-Nem kívánja meg a másik feleségét - miután már a sajátját sem.
-Ő a világ ura - ilyen típusú férfit nem ismerek (bár az elmegyógyintézet bezárásával bizonyára többen is lehetnek közöttünk), nem tünik egy elterjedt téveszmének közöttünk.
-Nem büdös - ki nem mosakszik, egy idő után szembesül a ténnyel, bizony büdös. Ez sem nem, sem fajspecifikus.

Egy rendes nő, meg nem ír ilyen posztot:)))))))))

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.07. 16:08:49

@Nebameg: igen, igen. azt tartom rendesnek, aki teljesen asszimilalodik a rendes nok tarsadalmaban. persze vannak nem-rendes utcanpisilo nok is, mint ahogy noi bortonok is, de az aranyok...keremszepen!:-)

Nebameg 2010.05.07. 16:17:17

@kolompar.sara: Nem biztos, de szerintem ezt a blogot a bűn faji alapú megkülönböztetése ellen vezeted. Ami logikus, hiszen a bűnnek nincsen színe, ha mégis, akkor fekete. Kivéve a gallérja, mert az meg néha fehér. Csak a párhuzam, most egy picit sántít. De rajta, a zászló lobog, minél többen értik félre, amit írsz, annál nagyobb a hírverés. De remélem megfőztél, mielőtt nekifogtál a posztolásnak:))))))

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.07. 16:20:43

@Nebameg: ma a ferjem fozott, s most pelenkazza a kisebbet:-)

zombikecske 2010.05.08. 00:18:16

És a rendes férfi csont-meleg. mondd csak ki nyugodtan, hogy te a travikhoz és a melegekhez vonzódsz.
szvsz egy igazi férfi legfőbb ismérve az, hogy ad magára, és megfelelően reagál a környezetéből érkező ingerekre. jelen kapcsolatomban pl. inkább én mosogatok (szegény csaj kezében a fakanál is rosszul áll, nemcsak a mosdószivacs), és a saját cuccaimat is inkább magam mosom (fekete pólót fehérítő mosóporral inkább nem engedem mosatni :P).
egy igazi férfinak szüksége van "agresszióra", de legfőképp annak levezetésére, ami egyben remek testmozgás is lehet, ha megfelelő módot választ arra, és még a családja biztonságérzetét is növelheti. (most ne mondja nekem egy csaj sem, hogy nem szívesebben van egy olyan srác mellett, aki azért bármilyen szituban is meg tudja védeni bármi ellen, mint inkább egy kockával megy el, akinek a napi testmozgása 2km egérmozgatás, 13ezer kattintás és 45ezer karakter leütése...)

az ideális nő viszont sajna nem létezik. vagy csak én nem találtam meg. bár biztosan furán néznék ha egyszer hazaérkezve a barátnőm azzal várna, hogy "Drágám, letöltöttem neked a kedvenc sorozatod legújabb részét! itt van, nézd meg, közben hozok neked egy hideg sört. biztos jól esne egy ilyen nehéz nap után!"

Nebameg 2010.05.08. 14:05:39

@aLEXan: A tökéletes nők, már rég a tökéletes férfiakkal vannak, ezért nem lehet találkozni velük sehol:)
Egyébként a posztot elolvasva az a benyomása az embernek, h a tökéletes férfi marhára olyan, mint egy nő, csak pöcse van:))))))

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.09. 13:30:46

@aLEXan: ha leirod, mit jelent az idealis no. szivesen beposztolom. ez komoly:-)))

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.09. 13:32:48

@Nebameg: igen, igen, ahogy irom, a lenyeg, hogy asszimilalodjanak! akkor elfogadhatoak!
De amit irsz, az a noi (a rendes) nemnek dicseret!!

qwertzu 2010.05.09. 14:42:29

" A rendes férfi nem büdös."
Rossz hírem van. 30 fok fölött a férfi vagy szandál+zokniban jár vagy büdös a lába. Választhatsz.

"A rendes férfi nem szereti a hatalmat, a pozíciót, megveti az alá- és fölérendeltség minden fajtáját. Az egyenjogúságban hisz."
Aha. És mivel hisz az egyenlőségben ezért a ez a nőkre is igaz. Ha viszont senki nem akar pozícióba kerülni akkor kik lesznek a vezetők?

"- A rendes férfi nem kívánja más feleségét." Rossz hírem van. Ha a kurvákat nem számoljuk akkor a nők kb. ugyanannyiszor lépnek félre, mint a férfiak.

"A rendes férfi nem kedveli az agressziót" Ha a társadalom minden (férfi) tagjából kihal az agresszió, akkor a agresszív társadalmak átveszik a hatalmat a békések felett. (Barbárok vs Róma)

"A rendes férfi nem agresszív, fizikailag sem, verbálisan sem, gyengébekkel sem." A verbális agresszióban a nők vezetnek.

"- A rendes férfi sajátjának tekinti a háztartást" Amennyiben a nő dolgozik.

Agresszív Kamionsofőr 2010.05.09. 14:59:28

Ezt a picsogást bazmeg! Egy pofon jobbról, egy balról, jól megrakni a sunát az anyósülésen, oszt ennyi volt, ez hiányzik a posztírónak is!!

kyncza 2010.05.09. 15:23:08

Álmodj királylány...Neked nem férjed van otthon, hanem papucsod...

Naszta · http://naszta.hu 2010.05.09. 15:54:46

Az ideális nő meg nem ideákban gondolkodik, hiszen ő is büdöset kakil, futás után ő is izzadt, néha ő is szeret irányítani, sőt néha keményebben is szereti, és ilyenkor bizony agresszív ő is. (Nem mellékesen: nem minden nő lúzer a munkahelyen, tehát akár lehet ő maga is vezető és ettől még nő marad.) Romantikus alkat, tehát nem gond a szex a tengerparton, bár "de jure" ez közszemérem sértés. Hazudik is néha, hiszen az ajándékozások nagy része nem megy másképp a közös kasszából, ahol teljesen mindegy, hogy ki mennyit tesz be, hiszen tényleg szerelmesek vagyunk. A háztartás közös, de tudja, ha a férfiembernek határideje van a munkában, akkor egyszerűbb az élet, ha ő csinálja. Az ideális nő nem tekinti megcsalásnak, ha a férfi meg mer nézni egy másik feneket, hiszen tudhatja, hogy a férfi szereti, ráadásul felfogja, hogy minden hisztivel inkább csak maga alatt vágja a fát. Mivel az ideális nő értelmes és okos, tud árnyalatokban is gondolkodni, hiszen ő maga is árnyalt. A nőről tehát - aki ideákban gondolkodik - még a végén felmerül az emberben a gondolat, hogy egyszerű, mint a faék. :)

Naszta · http://naszta.hu 2010.05.10. 15:15:32

@kolompar.sara: ez csak komment. De tedd ki nyugodtan! :)

Kisama 2010.05.11. 16:43:13

es sari mit tennel te a bunozo es "nem rendes" nokkel? mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden no "rendes" :)

Kisama 2010.05.11. 21:15:52

ÓÓ nembirom ki, hogy ne irjak ide is. Annyi magas labda van :(

"A rendes férfi nem agresszív"

Legyszi Sari mond el nekem, hogy szerinted miert ugy alakult ki a ffi, hogy aggressziv? Veletlenul nem-e azert-e, hogy amig nemvolt technologiailag ennyire elorehaladott az emberiseg, addig is tudjon vadaszni allatokra es kis felesegecskejenek hust tenni az asztalara? Nem lehet?

"A rendes férfi nem hazudik, "
Es mivan az olyan kerdesekkel, hogy "dragam, o szebb mint en?" vagy "ez a ruha hogy all nekem?" esetleg "nem latszom ebben kovernek, ugye?"
Ha ezekre is oszinten valaszolunk, akkor mi lesz?

"A rendes férfi nem kedveli az agressziót"
Huha nagyon nemszeretheted az aggressziot, ha ket pontba is belevetted. :) Ize a foci amugy miert aggressziv?

"A rendes férfi nem szereti a hatalmat, a pozíciót, megveti az alá- és fölérendeltség minden fajtáját. Az egyenjogúságban hisz."

Nade ha nemszereti a hatalmat, akko ki fogja vezetni az orszagot? Szted nem kell pl kormany? Esetleg miniszterelnok? Ezesetben milyen allamformat vizionalsz szamunkra? Legyen esetleg anarchia?

(Ja tenyleg a hierarchia megszunteteset megneznem hogyan adod be kinaiaknak, japanoknak esetleg koreaiaknak. Nemtől fuggetlenul. :)

Kisama 2010.05.11. 21:22:47

Azt mar amugy megsem merem kerdezni, hogy egy "Férfimentes Övezetben" mit keres egy post a rendes ffiről? Most akkor nem "vízionálunk egy férfimentes Világot"?

(au megis megmertem)

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.12. 13:23:07

@Kisama: nem. nem. mingyá beposztolom, ki a rendes nő!!

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.12. 13:27:48

@Kisama: bizonyam, s az hogy regen vadaszniuk kellett, s most mar nem, feljogositja oket arra, hogy most verekedjenek, gyilkoljanak, noket és gyereket verjenek, erőszakoskodjanak stb.

ha ezekre is oszinten valaszolsz, akkor oszinteseg lesz! hm.

fociban mi az agresszio...............???:-))))) Igen, igen, nagyon nem kedvelem az agressziot, ilyen hibas genekkel szulettem.

Olyanok vezessek, akik nem a hatalomert es a pozicioert vezetik! Nem is hatalmaskodnak!

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.12. 13:29:36

@Kisama: francba! lebuktam! idetevedt egy egyetemista, s maris rajtakapott a turpissagon.
Dehat en nem vagyok ferfigyulolo, s ez abbol latszik, hogy van nehany ferfiismerosom, de az mind rendes ferfi, igy nem nevezhetnek rasszistanak! Bar azert a legegyszerubb/legszebb megiscsak nelkuluk lenne:-)

Kisama 2010.05.12. 13:35:58

Sarikam ha minden ffit gyulolnel is azt sem neveznenk rasszizmusnak, mert azok nem nemek szerint vannak elkulonitve. (a rasszok egyik felosztasa pl: europid, a mongolid, a negrid, veddo-ausztalid)

Amugy magyarazd el, hogy miert nem vagy ffi gyulolo ha azt szeretned, ha nem lenne 1sem?
(Az hogy van ffi ismerosod mit valtoztat ezen?)
Címkék: férfi rendes társadalmi normák asszimiláció férfibűnözés
süti beállítások módosítása