Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

Az ideális nő - egy kommentező férfi véleménye alapján

2010.05.10. 15:15 | kolompar.sara | 1 komment

 

na újra szerkesztem ezt bar aki csak ezt látja, nem tudja, mit szerkesztek újra), mert tegnap ölemben a gyerek, közben vasaltam a férjem clorox-szal fehárített ingjeit, a lábammal próbáltam posztolni, de csak az egyikkel, mert a másikkal ringattam a kisebbik bölcsőjét. Ezért lett ilyen szétszórt, rendezetelen, s olvashatatlan. (bocs, Naszta!:-))

Nos akkor Naszta véleménye:

Az ideális nő meg nem ideákban gondolkodik,

hiszen ő is büdöset kakil, futás után ő is izzadt, néha ő is szeret irányítani, sőt néha keményebben is szereti, és ilyenkor bizony agresszív ő is.

(Nem mellékesen: nem minden nő lúzer a munkahelyen, tehát akár lehet ő maga is vezető és ettől még nő marad.) Romantikus alkat, tehát nem gond a szex a tengerparton, bár "de jure" ez közszemérem sértés. Hazudik is néha, hiszen az ajándékozások nagy része nem megy másképp a közös kasszából, ahol teljesen mindegy, hogy ki mennyit tesz be, hiszen tényleg szerelmesek vagyunk. A háztartás közös, de tudja, ha a férfiembernek határideje van a munkában, akkor egyszerűbb az élet, ha ő csinálja. Az ideális nő nem tekinti megcsalásnak, ha a férfi meg mer nézni egy másik feneket, hiszen tudhatja, hogy a férfi szereti, ráadásul felfogja, hogy minden hisztivel inkább csak maga alatt vágja a fát.

 

Mivel az ideális nő értelmes és okos, tud árnyalatokban is gondolkodni, hiszen ő maga is árnyalt. A nőről tehát - aki ideákban gondolkodik - még a végén felmerül az emberben a gondolat, hogy egyszerű, mint a faék. :)

szöveg: naszta

kép: kolompar sára

Várom a többi kedves olvasóm véleményét az ideális nőről!!!

Következő posztomban a tervek szerint a többi férfi-kommenttel foglalkozom.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr981989913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tasha 2010.06.07. 13:14:24

nem celom a self advertisement, de.... :D
Címkék: kommentek ideális férfibűnözés
süti beállítások módosítása