Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

Elődök vagy követők???

2010.05.09. 13:48 | kolompar.sara | 2 komment

 Kerestem elődöket, követőket, bolyongtam az úgynevezett Interneten, s lám megleltem.

Van egy festő, ha annak tekintjük az ecset és festék nélküli festést, aki néhány képén "megfestette" azt, amit én hirdetek. Egyszerűbben, nem ilyen nőiesen szópocsékoló stílusban. Az alábbi képen pl. az ars poeticamban hosszasan kifejtett két tézisemet (a férfiak bűnözők + a férfiak írányítanak mindent) egy képbe sűrítette.

 

http://erzatan.blog.hu

Elnézegetve a képet, s szereplőit, talán mégis inkább elődömet, mint követőmet tisztelhetem benne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr621985855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

58múltam 2010.05.09. 19:32:37

Kérlek, nézz utána, ha nem hiszed: Magyarországon az élet elleni szándékos, tehát erőszakos bűncselekmények nagyobbik részét nők követik el! Nem tévedés, több emberölést követnek el nők , mint férfiak. A büntetési tételek viszont a férfi elkövetők esetében súlyosabbak.
A megoldás: sok anya kilátástalan helyzetbe kerülve, vagy szégyenében pusztítja el újszülött gyermekét. Ilyenkor a bíróság az anya beszűkült tudatállapotát enyhítő körülményként értékeli.
Azért írtam le, hogy megmutassam, mit érnek a példák, a kiragadott statisztikák. Semmit. Amúgy, férfiak és nők egyenjogúsága nem ezen múlik. Vannak jobb és rosszabb nők és férfiak, emberek.

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.10. 14:43:00

@58múltam: vegre egy utos ellenerv:-))
"mit érnek a példák, a kiragadott statisztikák. Semmit" - jaja!
Címkék: férfibűn elődök férfihatalom
süti beállítások módosítása