Férfimentes Övezetet!!!

Egyértelmű tényekkel és adatokkal alátámasztható, hogy a világon minden gond és baj okozói a férfiak! Erre teszünk most egy kísérletet blogunkkal, s egyben vízionálunk egy férfimentes Világot! az ars poeticank: http://ferfibunozes.blog.hu/2010/04/26/ferfibunozes_marpedig_letezik

Friss topikok

szájbarágás!

2010.05.25. 14:15 | kolompar.sara | 3 komment

Csillagos piskótám, tulipántos mézikém, aranyvirágos bazsarózsám, én nem politizálok itten. Ez a poszt arról szól - amit Talema nagyon jól megértett, puszi oda :) - hogy amíg az erőszakos bűnözők között a férfiak aránya 80% felett van, addig pofa súlyba, és lehet szégyenkezve meghúzódni a sarokban azokkal az izgága és agresszív génekkel, melyek tönkreteszik az emberiséget, s nem kígyót-békát kiabálni a többi mutáns-génes figurára.
Nnna, ennyi.

Innen az idézet!!

 

Vannak gondolkodók is, hálisten! Már kezdtem feladni...! Ennél szebben én sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfibunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr562030130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2010.05.25. 17:48:12

Mostmár aztán elég legyen, te hazug némber!
Zseniálisan megpróbálod terelni a nőkről a felelősséget, de a gondolkodó ember tudja, hogy körmönfont, bestiális és undorító módon hárítod át a nők bűneit a férfiakra! A nők a hibásak a világ és főképp Magyarország szörnyű állapotáért!
Kezdjük mindjárt az elején.
Éva. Nem elég, hogy az oldalbordánkat ellopta, még a kígyóval is félrekúrt a következmények ismertek!
Ezek után a nők sunyi módon háttérből tették tönkre a földet, mindig-mindig többet akartak, az isten pénze sem volt elég soha nekik.
Behálózzák a mit sem sejtő férfiakat, illegetik-billegetik magukat, kacérkodnak, csalárdkodnak pár napig-hónapig, csak, hogy aztán évtizedekig szívják a vérét, mert a farkát pár hónap után már nem fogják!
Minden férfi mögött áll egy nő! - hírdetik fennen és sajnos nagyon is így van. De milyen nő!?
Leggyakrabban egy hárpia, akinek fáj a feje, hetekig menstruál, ordít, tör, zúz és főleg sápítozik, nyafog sőt sírásra vetemedik a céljai eléréséhez! Csinálj gyereket, nyírd le a füvet, segíts a házimunkában, hozzál virágot, vidd a gyereket ide-oda, vegyél ezt, vegyél azt, a szomszédnak jobb autója van, arany-gyémánt-toronyóra minden kell nekik! A lakásban legyen a fél áruház, cipő-ruha-fókabébiprém bunda, vegyél bútort, vegyél medencét, vigyél el nyaralni, színházba, moziba, drága étterembe!
Hát lehet ezt bírni épésszel vagy pénzzel? Csoda, hogy a szerencsétlen megzavarodott férfi -aki egyébként beérné a sportcsatornákkal meg a filmplusszal, pár üveg sörel meg némi rágcsálnivalóval-, ezután, hogy kibírja a nap-nap utáni agressziót inkább a pszichológiai felbújtás hatására megszegi még a törvényt is inkább, csak, hogy végre befogja a pofáját a házi elefánt-sárkány?!! Ugye, hogy nem!
Arról nem is beszélve, hogy kipotyogtatnak két-három kölyköt, aztán már rájuk nézni is rossz, nem, hogy hozzájuk érni... Ilyenkor vígasztalódik a férfi máshol, amit meg főbenjáró bűnnek tartanak és gyakran nemi erőszakról beszélnek. Pedig ez hazugság! Nincs nemi erőszak, senki nem ismer olyan nőt akit megerőszakoltak volna, mindig csak a mádiában hallunk ilyet, amit meg a médiacézárok mögött álló NŐK hazudnak össze, találnak ki! Szóval ilyen ördögi kör ez, jobb, ha mindenki megtudja az igazat!
A nők rosszabbak mindennél, ők a Sátán megtestesítői, de most lelepleztem mindent. Legjobb lenne kiírtani a fajtájukat, de sajnos elszeparálják a tudatos férfiakat egymástól. Fogunk össze URAIM!

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.26. 14:07:28

@szanalmas: javaslom a noibunozes.blog.hu megnyitasat extra sebeseggel, vagy ha nem, megteszem en:-)))
Címkék: hang férfibűnözés értő
süti beállítások módosítása